Hulp gevraagd: Promoten Hulsbeek Run Bike Run

Zoals jullie weten, organiseren we als TC Twente 31 maart de Hulsbeek Run Bike Run. In tegenstelling tot vorig jaar is daarbij ook een serie waar je je als individueel duathleet voor in kan schrijven ookal doe je niet mee aan de Run Bike Run Series.

We zijn er superblij mee dat het ons gelukt is om ook individuele duathleten de mogelijkheid te geven om zich in te schrijven. Alleen hebben we hulp nodig om dit onder de aandacht te brengen. Het is namelijk de eerste keer dat dit mogelijk is en pas de tweede keer dat er sowieso een Hulsbeek Run Bike Run is :-). Het zou heel bijzonder zijn en supergaaf zijn als we dit jaar bovenop het organiseren van de run bike run series ook nog de 45 beschikbare individuele plekken met enthousiaste athleten kunnen vullen.

We hopen dan ook dat jullie willen helpen bij het promoten van deze superleuke TC Twente wedstrijd. Mocht je vrienden, kennissen of oud-collega’s hebben die je enigszins mag, vraag ze of het niet een keer leuk is om 3 km hard te lopen, 12 km te fietsen, 2 km te lopen en daarna gezellig een bak koffie/ sportdrank te doen.

Zoals het elk serieus evenement betaamd, hebben we ook een poster.

Als je een plek weet waar je deze op kan hangen, doe het :-)

Downloadlink: PDF versie Poster Hulsbeek Run Bike Run

PS: in een eerdere versie heb ik per ongeluk de verkeerde afstand vermeld :-)

En zo ziet deze eruit:

2019-03-08 16_32_03-Hulsbeek Run Bike Run (2).pdf - Adobe Acrobat Reader DC.png

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!