Uitnodiging ALV en clubmiddag!

Beste leden,

Ik had eerder al een vooraankondiging gestuurd, maar nu bij deze de officiële uitnodiging voor onze jaarlijkse ALV en clubmiddag.

Deze is op zondag 17 februari in de kantine van AC.TION. De inloop is vanaf 14:00 en we willen graag starten met de vergadering om 14:30.

In de bijlagen vinden jullie de agenda en het beleidsplan voor de komende 3 jaar. 

Zoals jullie wellicht weten stopt Albert van der Smissen als voorzitter en hebben we voor hem een goede vervangster gevonden in Janine Swaak. Uiteraard moet zij nog officieel gekozen worden, dus wil jij jezelf als tegenkandidaat presenteren meld je dan uiterlijk een week voor de vergadering bij mij door me een mail te sturen met motivatie.

Heb je op- en/of aanmerkingen of vragen over het beleidsplan? Mail mij deze ook tot een week voor de vergadering, zodat we deze duidelijk kunnen verklaren/beantwoorden op de ALV.

De financiële stukken volgen ook uiterlijk een week voor de vergadering per mail.

Verder nog een verzoek van onze nieuwe activiteitencommissie (Marijke & Ester) over de clubmiddag die zij organiseren (aansluitend aan de ALV tot uiterlijk 19:30):

  • Graag aanmelden bij Marijke en ook doorgeven met hoeveel personen je komt (marijkeabma23@hotmail.com).

  • Na een leuke activiteit sluiten we de clubmiddag af met een buffet en zouden zij graag willen weten of je vegetarisch bent en/of allergisch voor bepaalde dingen.

  • Geef jezelf op, inclusief eventuele voedselallergieën/dieetwensen, vóór zondag 3 februari.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om een vrije gift achter te laten om deze middag deels te kunnen bekostigen. Hiervoor zal een speciaal doosje/kistje komen te staan op de bar waar je tijdens/na de clubmiddag wat achter kunt laten. Edwin zal de voorraad met TCT sokken ook weer meenemen, die nog in alle maten verkrijgbaar zijn, dus mocht je hier nog interesse in hebben neem dan hiervoor ook wat contant geld mee.

Met vriendelijke groet, ook namens de overige bestuursleden,

Susanne Wentink