Reminder: Informatieavond 'Lange Afstand Triathlon'

Beste leden,

Op verzoek organiseert onze club een informatieavond over Lange Afstand Triathlon.

Wil je weleens snuffelen aan een langere triathlon dan een kwart of Olympic Distance? Ben je benieuwd wat er nog meer bij komt kijken om een halve of hele triathlon te doen? En wil je graag weten hoe je hier het beste voor kunt trainen? Of zou je de ervaringen en tips van je ervaren clubgenoten over dit onderwerp weleens willen horen? 

Dat kan! Speciaal voor jou organiseren we op maandagavond 28 januari, vanaf 19:30 in de kantine van AC TION een informatieavond over de Lange Afstand Triathlon. Onze voormalig Nederlands Kampioenen op de lange afstand Mark Oude Bennink en Guido Gosselink komen aan het woord en gaan in op onderwerpen als voeding, training, wedstrijdspecifieke voorbereiding en materiaal. Daarnaast zal John Röring zijn ervaringen op de dubbele triathlon met ons delen. 

Je bent meer dan welkom op deze woensdagavond. Inloop is vanaf 19:15 uur en de avond zal tot uiterlijk 22:00 uur duren. Dranken (koud/warm) zijn ruim voldoende aanwezig, maar wel voor eigen rekening.

Je mag je aanmelden als je komt (is gratis), dan weten we ongeveer wat de opkomst zal zijn. Maar ook zonder aanmelding ben je welkom.

Vriendelijke groet,

Edwin Wentink

P.S.: ik heb het evenement ook op Facebook aangemaakt. Je kunt je ook daar aanmelden.https://www.facebook.com/events/289566961673665/