Clubkampioenschappen

Beste leden,

Allereerst ook van mij de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Bijgaand de excellijst met resultaten voor het clubkampioenschap 2018. Mocht ik iets over het hoofd hebben gezien, dan hoor ik het graag. De uitreiking van de bokalen vindt plaats op 17 februari, bij de clubmiddag. Aan alle winnaars dan ook het verzoek hierbij aanwezig te zijn.

Daarnaast bijgaand een pdf met de clubkampioenschappen 2019. De belangrijkste wijzigingen: wintertriathlon en 1/8 triathlon 50+ categorie zijn i.v.m. een tekort aan deelname geschrapt en de meetellende halve triathlons staan hieronder. Het is teveel werk om bij iedere wedstrijd na te gaan wat de exacte parcourslengte is en welke afwijking wel en niet is toegestaan. Het idee achter de lijst: op iedere wedstrijd op de lijst doen tenminste 2 TCT-ers mee (met de kennis van nu).

De lijst:

 • IM 70.3 Sankt Pölten

 • Aasee Triathlon Bocholt

 • Klazienaveen

 • Half Challenge Almere

 • Challenge Walchsee Kaiserwinkl

 • Allgäu Triathlon

 • Sassenberger Triathlon

 • Natureman VAR

 • Ventouxman

 • Challenge Sardinië

 • Indeland Triathlon

Last but not least: onderdeel van het clubkampioenschap 2019 is een fotowedstrijd! Stuur je foto in van (tenminste) één TCT-er in actie in een wedstrijd in 2019. De mooiste foto wint - wordt bepaald door een jury, die zelf is uitgesloten van deelname. Om een voorproefje te nemen, is besloten om dit voor 2018 ook al te doen: dat wil zeggen dat je je foto van het afgelopen jaar mag insturen voor 17 februari.

Rest mij eenieder heel veel succes en plezier toe te wensen met al jullie wedstrijden in 2019!

Vriendelijke groet,

Edwin Wentink