ALV + clubmiddag

Beste leden,

De kerstdagen zitten er inmiddels ruimschoots op en dat betekent dat het nieuwe jaar al weer op punt staat van beginnen. Wij willen jullie daarom allemaal alvast een heel mooi, sportief en vooral blessurevrij nieuwjaar wensen.

Bij deze ook de vooraankondiging van de ALV en de clubmiddag. Deze gaan plaatsvinden op zondag 17 februari, dus houdt deze datum vrij in jullie agenda. Onze huidige voorzitter Albert van der Smissen zal aftreden en wij hopen Janine Swaak dan als nieuwe voorzitter te kunnen installeren. Ook verwelkomen wij nieuw bestuurslid Wouter van der Waal die PR en communicatie op zich zal gaan nemen en hier al heel goed mee bezig is.

De precieze tijden volgen nog, maar we starten ergens vanaf 14:00 met de inloop, dan de ALV waarna de uitreiking van de clubkampioenschappen volgen en aansluitend de clubmiddag zal zijn. Deze zal uiteindelijk tot uiterlijk 19:30 duren en uiteraard wordt hier dan ook weer goed voor de innerlijke mens gezorgd.

Rest ons jullie alleen nog een mooie jaarwisseling te wensen en hopelijk zien we jullie allemaal weer in het nieuwe jaar.

Namens het (deels nieuwe) bestuur, Albert, Janine, Remko, Edwin, Michel, Wouter, Wouter & Susanne