Start2Tri

Triathloncursus als voorbereiding op de Rutbeektriathlon op 19 augustus 2018                                                                                                                                                        

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon. De clinics zijn bedoeld voor iedereen die graag een keer aan een triathlon wil meedoen. Je bereidt je samen met andere beginners voor op je eerste 1/8e triathlon.

De voorbereiding duurt 10 weken. Vanaf 12 juni krijg je wekelijks fiets-, zwem- en looptrainingen. Daarnaast zijn er een aantal informatieve bijeenkomsten. De clinics worden gegeven door ervaren trainers en triatleten.

De kosten zijn 70 euro. Dit is inclusief het inschrijfgeld van de Rutbeektriathlon. Leden van A.C.TION krijgen 10 euro korting.

Er is een vrijblijvende informatiebijeenkomst op zaterdag 26 mei om 9.00 uur, in clubgebouw AC TION, Geesinkweg 220 in Enschede.

Trainingslocaties
Fietstrainingen: Vanaf dinsdag 12 juni, 19.00 uur. Industrieterrein Marssteden bij bushalte Windmolenweg, Enschede. Een fietshelm dragen is hierbij verplicht!

Zwemtrainingen: Vanaf woensdag 13 juni, 19.00 uur. Buitenbad Universiteit Twente.

De looptrainingen: Vanaf donderdag 14 juni, 19.30 uur. Sportaccommodatie A.C.TION, Geesinkweg 220, Enschede.  

Aanmelden en vragen via: info@triathlonclubtwente.nl