Zondag 18 februari ALV en clubmiddag

Op zondag 18 februari is onze jaarlijkse ALV om 15.00 in het clubgebouw van AC TION. Aansluitend om 16.30 vindt de huldiging van de clubkampioenen plaats en daarna nodigt het bestuur alle leden uit om te komen eten! Een kleine bijdrage van 2 Euro is daarvoor benodigd en je moet je even melden bij Susanne.

Er zijn nog een aantal vacatures binnen de club:
- Nieuwe voorzitter,
- Iemand voor PR en communicatie die eventueel in het bestuur zitting neemt (hoeft dus niet),
- Iemand voor de topsport die als coach/begeleider eredivisie de randzaken kan regelen.
- Iemand, of een aantal mensen, die de organisatie van onze interne evenementen/activiteiten (Sauerlandkamp, clubmiddag, eventueel jeugdkamp) op zich wil nemen. 

Heb je interesse of wil je meer informatie over het takenpakket voor de rol van voorzitter en/of wil je iets met PR/communicatie doen, dan kun je contact opnemen met Albert (voorzitter@triathlonclubtwente.nl) en heb je interesse als coach/begeleider voor de topsport dan kun je contact opnemen met Edwin (edwinwentink@hotmail.com). Voor de laatst genoemde functie mag je Susanne (secretaris@triathlonclubtwente.nl) een mail sturen.