Start2Tri

Triathloncursus als voorbereiding op de Rutbeektriathlon op 19 augustus 2018                                                                                                                                                        

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon. De clinics zijn bedoeld voor iedereen die graag een keer aan een triathlon wil meedoen. Je bereidt je samen met andere beginners voor op je eerste 1/8e triathlon.

Lees verder...

Zondag 18 februari ALV en clubmiddag

Op zondag 18 februari is onze jaarlijkse ALV om 15.00 in het clubgebouw van AC TION. Aansluitend om 16.30 vindt de huldiging van de clubkampioenen plaats en daarna nodigt het bestuur alle leden uit om te komen eten! Een kleine bijdrage van 2 Euro is daarvoor benodigd en je moet je even melden bij Susanne.

Er zijn nog een aantal vacatures binnen de club:
- Nieuwe voorzitter,
- Iemand voor PR en communicatie die eventueel in het bestuur zitting neemt (hoeft dus niet),
- Iemand voor de topsport die als coach/begeleider eredivisie de randzaken kan regelen.
- Iemand, of een aantal mensen, die de organisatie van onze interne evenementen/activiteiten (Sauerlandkamp, clubmiddag, eventueel jeugdkamp) op zich wil nemen. 

Heb je interesse of wil je meer informatie over het takenpakket voor de rol van voorzitter en/of wil je iets met PR/communicatie doen, dan kun je contact opnemen met Albert (voorzitter@triathlonclubtwente.nl) en heb je interesse als coach/begeleider voor de topsport dan kun je contact opnemen met Edwin (edwinwentink@hotmail.com). Voor de laatst genoemde functie mag je Susanne (secretaris@triathlonclubtwente.nl) een mail sturen.

HISTORISCHE PRIMEUR: PODIUM EREDIVISIE HEREN TC TWENTE!

Zaterdag 26 augustus was een historische dag in de 6-jarige eredivisie-geschiedenis voor de TC Twente heren. Voor het eerst mocht het team uit Enschede het podium beklimmen in de Teamcompetities Triathlon.

Al voordat het seizoen begon, wist ik dat het mogelijk zou zijn. De ingrediënten nodig voor een podium waren een foutloze race van tenminste 4 atleten die in vorm zouden zijn. In Arnhem waren we het podium al op een paar tellen na genaderd, maar gisteren was het dan eindelijk wel zover.

Lees verder...

Seizoensafsluiting richting het linkerrijtje?

Nadat in eerdere wedstrijden de mannen van TC Twente 3 in de 3eDivisie Noord alle windstreken van het land hadden gezien was het op 12 augustus tijd voor de seizoensafsluiting in Ouderkerk aan de Amstel, bij Amsterdam, dit jaar omgedoopt tot Perskindol Triathlon 020. Op zich stonden ze in de rangschikking al op een redelijk veilige plek, maar het zou mooi zijn als dat dan ook in het linkerrijtje zou kunnen.

Lees verder...

Weer derde geworden bij de Ostseeman!

Na een eerdere derde en tweede plek kwam ik natuurlijk naar Glücksburg om het rijtje drie, twee, één af te maken maar het zat er niet in. Bij het zwemmen in een groepje aan de leiding gezwommen in de golvende Oostzee vol kwallen maar toen ik op de fiets zat en na ongeveer twee kilometer rijden eens een flink stuk vooruit kon kijken was er van de concurrentie al niks meer te zien.

Lees verder...

Fietstraining

Ja! Het is weer zomertijd, dat betekent dat de fietstrainingen op dinsdagavond weer beginnen. Vertrouwde lokatie op de Marssteden. Verzamelen bij de bushalte.
Helm verplicht!
De aanvangstijd is vanaf heden 19:00 uur.

Let’s tri

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon, 1/8e  afstand op 3 september 2017.

De clinics zijn bedoeld voor vrouwen en mannen die graag een keer aan een triathlon willen meedoen.

Lees verder...