Reminder: Informatieavond 'Lange Afstand Triathlon'

Beste leden,

Op verzoek organiseert onze club een informatieavond over Lange Afstand Triathlon.

Wil je weleens snuffelen aan een langere triathlon dan een kwart of Olympic Distance? Ben je benieuwd wat er nog meer bij komt kijken om een halve of hele triathlon te doen? En wil je graag weten hoe je hier het beste voor kunt trainen? Of zou je de ervaringen en tips van je ervaren clubgenoten over dit onderwerp weleens willen horen? 

Lees verder...

Kerstgedachte

In deze tijd rond de kerst denk ik vaak wat terug en vooruit.

Terug aan datgene wat ik heb gedaan maar vooral ook aan diegene die ik moet missen.

Dankbaar voor wat ik heb en wat ik krijg.

Lekker eten met zijn alleen warmte en liefde om mij heen.

Het lijkt zo gewoon, maar sommige mensen zijn gewoon alleen.

Lees verder...

ALV + clubmiddag

Beste leden,

De kerstdagen zitten er inmiddels ruimschoots op en dat betekent dat het nieuwe jaar al weer op punt staat van beginnen. Wij willen jullie daarom allemaal alvast een heel mooi, sportief en vooral blessurevrij nieuwjaar wensen.

Bij deze ook de vooraankondiging van de ALV en de clubmiddag. Deze gaan plaatsvinden op zondag 17 februari, dus houdt deze datum vrij in jullie agenda.

Lees verder...

Start2Tri

Triathloncursus als voorbereiding op de Rutbeektriathlon op 19 augustus 2018                                                                                                                                                        

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon. De clinics zijn bedoeld voor iedereen die graag een keer aan een triathlon wil meedoen. Je bereidt je samen met andere beginners voor op je eerste 1/8e triathlon.

Lees verder...

Zondag 18 februari ALV en clubmiddag

Op zondag 18 februari is onze jaarlijkse ALV om 15.00 in het clubgebouw van AC TION. Aansluitend om 16.30 vindt de huldiging van de clubkampioenen plaats en daarna nodigt het bestuur alle leden uit om te komen eten! Een kleine bijdrage van 2 Euro is daarvoor benodigd en je moet je even melden bij Susanne.

Er zijn nog een aantal vacatures binnen de club:
- Nieuwe voorzitter,
- Iemand voor PR en communicatie die eventueel in het bestuur zitting neemt (hoeft dus niet),
- Iemand voor de topsport die als coach/begeleider eredivisie de randzaken kan regelen.
- Iemand, of een aantal mensen, die de organisatie van onze interne evenementen/activiteiten (Sauerlandkamp, clubmiddag, eventueel jeugdkamp) op zich wil nemen. 

Heb je interesse of wil je meer informatie over het takenpakket voor de rol van voorzitter en/of wil je iets met PR/communicatie doen, dan kun je contact opnemen met Albert (voorzitter@triathlonclubtwente.nl) en heb je interesse als coach/begeleider voor de topsport dan kun je contact opnemen met Edwin (edwinwentink@hotmail.com). Voor de laatst genoemde functie mag je Susanne (secretaris@triathlonclubtwente.nl) een mail sturen.

HISTORISCHE PRIMEUR: PODIUM EREDIVISIE HEREN TC TWENTE!

Zaterdag 26 augustus was een historische dag in de 6-jarige eredivisie-geschiedenis voor de TC Twente heren. Voor het eerst mocht het team uit Enschede het podium beklimmen in de Teamcompetities Triathlon.

Al voordat het seizoen begon, wist ik dat het mogelijk zou zijn. De ingrediënten nodig voor een podium waren een foutloze race van tenminste 4 atleten die in vorm zouden zijn. In Arnhem waren we het podium al op een paar tellen na genaderd, maar gisteren was het dan eindelijk wel zover.

Lees verder...