HISTORISCHE PRIMEUR: PODIUM EREDIVISIE HEREN TC TWENTE!

Zaterdag 26 augustus was een historische dag in de 6-jarige eredivisie-geschiedenis voor de TC Twente heren. Voor het eerst mocht het team uit Enschede het podium beklimmen in de Teamcompetities Triathlon.

Al voordat het seizoen begon, wist ik dat het mogelijk zou zijn. De ingrediënten nodig voor een podium waren een foutloze race van tenminste 4 atleten die in vorm zouden zijn. In Arnhem waren we het podium al op een paar tellen na genaderd, maar gisteren was het dan eindelijk wel zover.

Lees verder...

Seizoensafsluiting richting het linkerrijtje?

Nadat in eerdere wedstrijden de mannen van TC Twente 3 in de 3eDivisie Noord alle windstreken van het land hadden gezien was het op 12 augustus tijd voor de seizoensafsluiting in Ouderkerk aan de Amstel, bij Amsterdam, dit jaar omgedoopt tot Perskindol Triathlon 020. Op zich stonden ze in de rangschikking al op een redelijk veilige plek, maar het zou mooi zijn als dat dan ook in het linkerrijtje zou kunnen.

Lees verder...

Weer derde geworden bij de Ostseeman!

Na een eerdere derde en tweede plek kwam ik natuurlijk naar Glücksburg om het rijtje drie, twee, één af te maken maar het zat er niet in. Bij het zwemmen in een groepje aan de leiding gezwommen in de golvende Oostzee vol kwallen maar toen ik op de fiets zat en na ongeveer twee kilometer rijden eens een flink stuk vooruit kon kijken was er van de concurrentie al niks meer te zien.

Lees verder...

Fietstraining

Ja! Het is weer zomertijd, dat betekent dat de fietstrainingen op dinsdagavond weer beginnen. Vertrouwde lokatie op de Marssteden. Verzamelen bij de bushalte.
Helm verplicht!
De aanvangstijd is vanaf heden 19:00 uur.

Let’s tri

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon, 1/8e  afstand op 3 september 2017.

De clinics zijn bedoeld voor vrouwen en mannen die graag een keer aan een triathlon willen meedoen.

Lees verder...