Reminder: Informatieavond 'Lange Afstand Triathlon'

Beste leden,

Op verzoek organiseert onze club een informatieavond over Lange Afstand Triathlon.

Wil je weleens snuffelen aan een langere triathlon dan een kwart of Olympic Distance? Ben je benieuwd wat er nog meer bij komt kijken om een halve of hele triathlon te doen? En wil je graag weten hoe je hier het beste voor kunt trainen? Of zou je de ervaringen en tips van je ervaren clubgenoten over dit onderwerp weleens willen horen? 

Lees verder...

Clubkampioenschappen

Beste leden,

Allereerst ook van mij de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Bijgaand de excellijst met resultaten voor het clubkampioenschap 2018. Mocht ik iets over het hoofd hebben gezien, dan hoor ik het graag. De uitreiking van de bokalen vindt plaats op 17 februari, bij de clubmiddag. Aan alle winnaars dan ook het verzoek hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder...

Kerstgedachte

In deze tijd rond de kerst denk ik vaak wat terug en vooruit.

Terug aan datgene wat ik heb gedaan maar vooral ook aan diegene die ik moet missen.

Dankbaar voor wat ik heb en wat ik krijg.

Lekker eten met zijn alleen warmte en liefde om mij heen.

Het lijkt zo gewoon, maar sommige mensen zijn gewoon alleen.

Lees verder...

ALV + clubmiddag

Beste leden,

De kerstdagen zitten er inmiddels ruimschoots op en dat betekent dat het nieuwe jaar al weer op punt staat van beginnen. Wij willen jullie daarom allemaal alvast een heel mooi, sportief en vooral blessurevrij nieuwjaar wensen.

Bij deze ook de vooraankondiging van de ALV en de clubmiddag. Deze gaan plaatsvinden op zondag 17 februari, dus houdt deze datum vrij in jullie agenda.

Lees verder...

Start2Tri

Triathloncursus als voorbereiding op de Rutbeektriathlon op 19 augustus 2018                                                                                                                                                        

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon. De clinics zijn bedoeld voor iedereen die graag een keer aan een triathlon wil meedoen. Je bereidt je samen met andere beginners voor op je eerste 1/8e triathlon.

Lees verder...

Zondag 18 februari ALV en clubmiddag

Op zondag 18 februari is onze jaarlijkse ALV om 15.00 in het clubgebouw van AC TION. Aansluitend om 16.30 vindt de huldiging van de clubkampioenen plaats en daarna nodigt het bestuur alle leden uit om te komen eten! Een kleine bijdrage van 2 Euro is daarvoor benodigd en je moet je even melden bij Susanne.

Er zijn nog een aantal vacatures binnen de club:
- Nieuwe voorzitter,
- Iemand voor PR en communicatie die eventueel in het bestuur zitting neemt (hoeft dus niet),
- Iemand voor de topsport die als coach/begeleider eredivisie de randzaken kan regelen.
- Iemand, of een aantal mensen, die de organisatie van onze interne evenementen/activiteiten (Sauerlandkamp, clubmiddag, eventueel jeugdkamp) op zich wil nemen. 

Heb je interesse of wil je meer informatie over het takenpakket voor de rol van voorzitter en/of wil je iets met PR/communicatie doen, dan kun je contact opnemen met Albert (voorzitter@triathlonclubtwente.nl) en heb je interesse als coach/begeleider voor de topsport dan kun je contact opnemen met Edwin (edwinwentink@hotmail.com). Voor de laatst genoemde functie mag je Susanne (secretaris@triathlonclubtwente.nl) een mail sturen.

HISTORISCHE PRIMEUR: PODIUM EREDIVISIE HEREN TC TWENTE!

Zaterdag 26 augustus was een historische dag in de 6-jarige eredivisie-geschiedenis voor de TC Twente heren. Voor het eerst mocht het team uit Enschede het podium beklimmen in de Teamcompetities Triathlon.

Al voordat het seizoen begon, wist ik dat het mogelijk zou zijn. De ingrediënten nodig voor een podium waren een foutloze race van tenminste 4 atleten die in vorm zouden zijn. In Arnhem waren we het podium al op een paar tellen na genaderd, maar gisteren was het dan eindelijk wel zover.

Lees verder...

Seizoensafsluiting richting het linkerrijtje?

Nadat in eerdere wedstrijden de mannen van TC Twente 3 in de 3eDivisie Noord alle windstreken van het land hadden gezien was het op 12 augustus tijd voor de seizoensafsluiting in Ouderkerk aan de Amstel, bij Amsterdam, dit jaar omgedoopt tot Perskindol Triathlon 020. Op zich stonden ze in de rangschikking al op een redelijk veilige plek, maar het zou mooi zijn als dat dan ook in het linkerrijtje zou kunnen.

Lees verder...

Weer derde geworden bij de Ostseeman!

Na een eerdere derde en tweede plek kwam ik natuurlijk naar Glücksburg om het rijtje drie, twee, één af te maken maar het zat er niet in. Bij het zwemmen in een groepje aan de leiding gezwommen in de golvende Oostzee vol kwallen maar toen ik op de fiets zat en na ongeveer twee kilometer rijden eens een flink stuk vooruit kon kijken was er van de concurrentie al niks meer te zien.

Lees verder...

Fietstraining

Ja! Het is weer zomertijd, dat betekent dat de fietstrainingen op dinsdagavond weer beginnen. Vertrouwde lokatie op de Marssteden. Verzamelen bij de bushalte.
Helm verplicht!
De aanvangstijd is vanaf heden 19:00 uur.

Let’s tri

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon, 1/8e  afstand op 3 september 2017.

De clinics zijn bedoeld voor vrouwen en mannen die graag een keer aan een triathlon willen meedoen.

Lees verder...