Concordia - Inkijkje in leven profwielrenner - Coureur

Vanaf 8 mei draait Concordia in Enschede een fantastische speelfilm over het harde leven in de nietsontziende profwielerwereld. De film is gemaakt door een voormalig wielrenner en heet Coureur. De trailer is hier te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=r6IvhvhE1ZE

 Voor TC Twente leden is de kortingscode COUREUR aangemaakt, die alleen online te gebruiken is en recht geeft op 2 euro korting. Die korting wordt in het winkelmandje verrekend.

Lees verder...

Reminder: Informatieavond 'Lange Afstand Triathlon'

Beste leden,

Op verzoek organiseert onze club een informatieavond over Lange Afstand Triathlon.

Wil je weleens snuffelen aan een langere triathlon dan een kwart of Olympic Distance? Ben je benieuwd wat er nog meer bij komt kijken om een halve of hele triathlon te doen? En wil je graag weten hoe je hier het beste voor kunt trainen? Of zou je de ervaringen en tips van je ervaren clubgenoten over dit onderwerp weleens willen horen? 

Lees verder...

Clubkampioenschappen

Beste leden,

Allereerst ook van mij de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Bijgaand de excellijst met resultaten voor het clubkampioenschap 2018. Mocht ik iets over het hoofd hebben gezien, dan hoor ik het graag. De uitreiking van de bokalen vindt plaats op 17 februari, bij de clubmiddag. Aan alle winnaars dan ook het verzoek hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder...

Kerstgedachte

In deze tijd rond de kerst denk ik vaak wat terug en vooruit.

Terug aan datgene wat ik heb gedaan maar vooral ook aan diegene die ik moet missen.

Dankbaar voor wat ik heb en wat ik krijg.

Lekker eten met zijn alleen warmte en liefde om mij heen.

Het lijkt zo gewoon, maar sommige mensen zijn gewoon alleen.

Lees verder...

ALV + clubmiddag

Beste leden,

De kerstdagen zitten er inmiddels ruimschoots op en dat betekent dat het nieuwe jaar al weer op punt staat van beginnen. Wij willen jullie daarom allemaal alvast een heel mooi, sportief en vooral blessurevrij nieuwjaar wensen.

Bij deze ook de vooraankondiging van de ALV en de clubmiddag. Deze gaan plaatsvinden op zondag 17 februari, dus houdt deze datum vrij in jullie agenda.

Lees verder...

Start2Tri

Triathloncursus als voorbereiding op de Rutbeektriathlon op 19 augustus 2018                                                                                                                                                        

Triathlon Club Twente organiseert deze zomer een reeks clinics ter voorbereiding op de Rutbeektriathlon. De clinics zijn bedoeld voor iedereen die graag een keer aan een triathlon wil meedoen. Je bereidt je samen met andere beginners voor op je eerste 1/8e triathlon.

Lees verder...