Duurloop 17/9/2019 Twekkelo voor Ethiopië Xperience

Op zondag 17 november organiseer ik, Anouk Weustink om geld in te zamelen voor de Ethiopië Xperience een duurloop door de bossen van Twekkelo. Zonder tijdsregistratie en zonder prijzen maar gewoon lekker lopen. 

Informatie duurloop
De afstanden zijn 9.5 km (1 ronde) of 19 km (2 rondes). De start is tussen 9:45 en 10:15, zodat het geen massa start wordt. De start en finish is op het adres: Marssteden 45 te Enschede. 

Read More
NK Run Bike Run Spijkenisse - Verslag Edwin

M’n laatste kunstje dit jaar was gisteren de RBR Spijkenisse. Laatste wedstrijd van de RBR series en meteen het NK over de ‘Classic Distance’: 10-40-5.

 

Voor mij was dit qua afstand en qua locatie een compleet nieuwe wedstrijd. Mijn beeld vooraf was dat de iets langere afstand - ondanks dat het verschrikkelijk pijn ging doen – mij meer zou liggen dan een sprint afstand (5-20-2,5). En dat dit een wedstrijd zou zijn op een locatie compleet afgezonderd van de rest van de wereld, waar alleen atleten en mogelijk hun familieleden zouden zijn.

Beide verwachtingen kwamen uit…

Read More
Almere kleurt groen op 14 september

Super dat we met zo’n grote groep naar Almere gaan. Volgende week starten we namelijk met 12 TCT-ers in Almere: 5 heren op de hele triatlon (Gerritjan, Albert, Gerard, John, Arie en dan 3 dames en Koos op de halve triatlon (Mercedes, op haar debuut, Mirjam, Janine) en Aert gaat met Coen en Jouke de halve doen, Coen zwemt, Aert fietst en Jouke loopt.

https://www.huisaanhuisenschede.nl/nieuws/sport/808468/triatleten-tct-kleuren-almere-groen-

Read More
Trappenlooprace

Op 22 september gaat alweer de twaalfde editie van de trappenlooprace in de Alphatoren van start. Het Elefant Open NK trappenloop is een wedstrijd voor werkelijk iedereen. Je kunt deelnemen voor je eigen toptijd, de titel Open Nederlands kampioen of gewoon om van het mooie uitzicht te genieten.

Read More
Concordia - Inkijkje in leven profwielrenner - Coureur

Vanaf 8 mei draait Concordia in Enschede een fantastische speelfilm over het harde leven in de nietsontziende profwielerwereld. De film is gemaakt door een voormalig wielrenner en heet Coureur. De trailer is hier te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=r6IvhvhE1ZE

 Voor TC Twente leden is de kortingscode COUREUR aangemaakt, die alleen online te gebruiken is en recht geeft op 2 euro korting. Die korting wordt in het winkelmandje verrekend.

Read More